Перейти до основного контенту

Teamleider Logistiek

Groningen, Netherlands - Дослідити розташуванн Логістика та Ланцюг постачання Повна зайнятість

Опис вакансіїJij bent van grote waarde voor onze goederenstroom. Zonder jou zijn de hoofdlijnen van ons proces niet duidelijk. Als teamleider logistiek bij IKEA in Groningen krijg én neem jij de ruimte voor het optimaliseren van onze productiviteit door processen te analyseren en verbeteren. Je bruist van de energie en dat neemt jouw team van jou over. Jij bent voor hen een échte coach. En aansturen doe jij op basis van de persoon die voor je staat. Een hele uitdaging. Gelukkig kunnen wij dat aan jou wel overlaten.

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Jouw expertise ligt in het coachen van mensen. Je ziet daarnaast precies welke processen efficiënter kunnen. Doordat alles op de werkvloer loopt, heb jij extra tijd om je nóg meer te focussen op het verder ontwikkelen van verschillende talenten binnen jouw team. Verder werk je ongeveer 40% van jouw werktijd mee in de bezetting en ben je ongeveer 60% vrij ingepland. Die verdeling kan je ook aanpassen, dat mag jij zelf bepalen. In deze tijd heb je de mogelijkheid om onder andere functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren en weekdoelen te bespreken. Ook is het goed om te weten dat wij met een grote verandering bezig zijn. Door onze focus steeds meer op online verkoop te leggen, wordt ons magazijn op den duur omgetoverd tot distributiecentrum. Geen zorgen, het gezellige shoppen en de familiaire sfeer blijven gewoon! De processen in het magazijn worden wel anders. En afhankelijk van jouw talent en inzicht kan jij daar een rol in spelen. Verder ga je:

• actief aan de slag met onze processen. Je ziet wat beter kan en durft dit aan te pakken en te veranderen.
• hoe druk het ook is, alles wat op jouw to-do lijst staat naar je beste eer en geweten afwerken.
• werk je mee aan onze veranderingsslag op het gebied van online aankopen en services.

Dit is IKEA
Je gaat nauw samenwerken met andere teammanagers. Jullie sturen gezamenlijk zo’n 200 logistieke collega’s aan. Om dat allemaal in goede banen te leiden is het wekelijkse teamleidersoverleg van groot belang. Doordat je een échte coach bent, haal jij het beste in jouw collega’s naar boven. Daarmee heb je direct invloed op de gestelde doelen én je speelt een onmisbare rol in het verder ontwikkelen van talent. Een van onze belangrijkste doelen is duurzaamheid. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we op de juiste manier afval scheiden binnen de logistiek. Samen zorgen jullie voor een onvergetelijke positieve klantervaring bij onze bezoekers.

DIT BEN JIJ
Jouw team bestaat uit circa 25 collega’s en die stuur je stuk voor stuk op een coachende manier aan. Je weet als geen ander dat elke persoon anders is en dus stem jij je aanpak op individueel niveau af. Daarnaast schakel je met andere directe collega-teamleiders. Je hebt dus altijd iemand waarmee je de aanpak van verschillende medewerkerstrajecten kan bespreken. Verder heb jij:
• een hbo werk en denkniveau.
• leidinggevende ervaring.
• de flexibiliteit om wisselende diensten te werken. Je werkt volgens een tweewekelijks rooster van 4 om 5 dagen. Met regelmaat ook in de avonden en/of weekenden.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als teamleider en krijg op basis van een 36-urige werkweek:
• wij bieden je een fulltime contract, met een goed startsalaris (schaal 10 IKEA CAO) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• een dertiende maand en 8% vakantiegeld.
• een bonusregeling.
• 25 vakantiedagen.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marija Nisevic, weten via 06-58961779 of marija.nisevic@ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.