Перейти до основного контенту

Communication Leader/Project Leader, IKEA Delft, 36-40 uur

Delft, Provincie Zuid-Holland - Дослідити розташування Маркетинг та Комунікація Повна зайнятість

Опис вакансії

Company description

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's


Job description

Voor de afdeling communicatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die de het loyaliteitsprogramma van IKEA (IKEA Family) leidt en met verschillende afdelingen samen werkt om een aantrekkelijk programma neer te zetten voor onze (potentiële) klanten.

Je hebt een passie voor retail en bent zeer geïnteresseerd in menselijk gedrag. Je bent in staat om verschillende afdelingen samen te laten werken, neemt graag de leiding en bent echt een self-starter. Je voelt je geïnspireerd door de waarden van IKEA, de visie van IKEA en de richting die IKEA op wil.

Als Communication Leader maak je onderdeel uit van de afdeling communicatie van de IKEA Delft store. De afdeling richt zich op de interne communicatie richting onze medewerkers en de externe communicatie richting de community in Delft en omstreken om zo meer bezoekers te genereren voor IKEA Delft.

Jouw rol binnen dit team is om het loyaliteitsprogramma van IKEA (IKEA Family) opnieuw op te zetten en het de belangrijkste tool te maken om bezoekers te generen voor IKEA Delft.

 Je verantwoordelijkheden zijn o.a.:

 • Uitrollen van de nieuwe set up van het loyaliteitsprogramma van IKEA.
 • Strategisch bijdragen aan een simpel, consistent en sterk plan voor het IKEA Family programma van IKEA Delft en hiermee bijdragen aan het jaarplan voor IKEA Delft.
 • Samenwerken met de verantwoordelijke van IKEA Nederland om de landelijke invulling van het loyaliteitsprogramma bij IKEA Delft te implementeren.
 • Afdelingen en management ondersteunen om lokale invulling te geven aan het loyaliteitsprogramma:  IKEA Family offers incl. Food, activiteiten, communicatie, events, benefits en rewards.
 • Opvolgen en sturen van de doelen en resultaten van het loyaliteitsprogramma.
 • Bewustwording en betrokkenheid van alle medewerkers van IKEA Delft m.b.t. het loyaliteitsprogramma vergroten.

Qualification

In jouw rol zien we graag het volgende terug:

 • Ervaring in het werken met klanten, commerciële kalender en business planning;
 • Veel kennis van de consument, de markt (Delft en omgeving) en de retail omgeving;
 • Ervaring in het werken met en leiden van commerciële processen;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Strategische en analytische vaardigheden om informatie en inzichten om te zetten in concrete acties;
 • Creatief leiderschap met het vermogen om complexe taken en processen te begrijpen en om te zetten in concrete acties;
 • Kennis van loyalty programs en project management zijn een pré.

More Information

Beschikbaarheid:

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het wervingsproces bestaat uit 2 gesprekken en een assessment.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeanine of Shanti via hr.delft@inter.ikea.com.