Перейти до основного контенту

Logistiek medewerker ochtendploeg, IKEA Delft, 14 of 20 uur/week

Delft, Provincie Zuid-Holland - Дослідити розташування Логістика та Ланцюг постачання Часткова зайнятість

Опис вакансії

Ben jij een vroege vogel? Spreekt fysiek werk je aan en werk je graag samen met collega's? Dan is IKEA Delft op zoek naar jou. Voor de afdeling logistiek van IKEA Delft zijn wij op zoek naar medewerkers voor de ochtendploeg (starten om 05:00) die 14 of 20 uur per week willen werken.  Naast je salaris, ontvang je toeslagen, dat betekent dat je tussen 05:00 en 07:00 minimaal 17 EUR bruto per uur verdient.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen) 

Wat ga je doen?
Als medewerker Goodsflow (zo noemen we logistiek bij IKEA), ben je één van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van IKEA. Jouw doel is om te zorgen dat de producten beschikbaar zijn voor onze klanten. Je zorgt voor het uitladen, intern transport in de winkel en de bevoorrading van het IKEA woonwarenhuis. Je helpt ook mee met het verzamelen van orders van onze klanten, zowel voor klanten in de winkel als voor klanten thuis. 

Wie ben jij?
Als Goodsflow medewerker bij IKEA moet je snel en veilig kunnen werken in een drukke en hectische omgeving. Elke dag is anders. Je bent flexibel en bent bereid om zowel overdag, in de late avonduren en weekenden te werken. Daarnaast vind je het geen probleem om zwaar fysiek werk te verrichten en ben je:

  • Initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • Klantvriendelijk en dienstverlenend
  • In staat om snel en efficiënt te werken maar altijd veilig, samen met je collega’s
  • Vloeiend in het Engels en/of Nederlands.

Wat kun je van IKEA Delft verwachten?
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Contractduur van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
  • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand
  • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
  • Pensioen regeling
  • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.