Перейти до основного контенту

Supplier Quality Engineer

Hultsfred, Kalmar - Дослідити розташування Контроль якості та Мінімізація витрат Повна зайнятість

Опис вакансії

Company description

IKEA Industry Hultsfred AB

Är du en person med högt engagemang, god analytisk förmåga och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


Job description

En dag i livet med oss!

Som SQE hos oss på IKEA Industry Hultsfred kommer du vara bryggan mellan våra avdelningar Kvalité, Supply chain, Produktion och våra underleverantörer i uppdraget att säkerställa vår materialkvalitét.
Genom ett tätt samarbete med olika nyckelpersoner på dessa avdelningar samt hos leverantörer kommer din roll vara drivande i förbättringsarbete när avvikelser på inköpt material uppdagas både internt samt hos våra externa leverantörer. För att skapa rätt förutsättningar för dessa relationer så ingår även regelbundna resor till våra leverantörer i din roll.
Du kommer även arbeta förebyggande genom att skapa interna strukturer, införa IKEA:s materialspecifikationer samt supportera i leverantörsklassificeringsprocesser. Du kommer ingå i vårt Team på Kvalitetsavdelning som består av 8 kollegor som på olika sätt supporterar in i att säkra kvalité i våra två högautomatiserade produktionsprocesser.

Så vem är du?

Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss. Det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon.
Du har stor förmåga till att kunna leda dig själv, god förmåga till att kunna arbeta tillsammans med andra och bygga tillitsfulla relationer både internt och externt. Du har känsla för noggrannhet, struktur och är ansvarsfull.


More Information

Din profil:

Du har eftergymnasial ingenjörsutbildning och meriterande om du har arbetat i processindustri med liknande uppgifter.
Du är en nyfiken problemlösare med analytisk förmåga där samarbetet med människor driver dig.
Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav liksom goda datakunskaper.

Vill du veta mer?
Kontakta Kvalitétschef Claes Carlsson 0495-75 61 33

Din ansökan skickar du senast den 22/5-2022